Florinel Coman face senzaţie în Qatar! Revenire perfectă pentru tricolor. Ce s-a întâmplat la ultimul meci

Florinel Coman face senzaţie în Qatar! Tricolorul a revenit de la echipa națională la Al-Gharafa cu un succes în campionat. La ultimul meci au învins-o pe teren propriu pe Umm-Salal, scor 3-1, în etapa a șaptea.

Florinel Coman este unul dintre cei mai în formă jucători de la Al-Gharafa. După ce a revenit de la echipa națională, internaționalul a contribuit la victoria obținută de echipa sa, prin jocul excelent pe care l-a prestat.

Florinel Coman face senzație în Qatar!

Cu Coman în teren, Al-Gharafa a învins-o pe teren propriu pe Umm-Salal, scor 3-1, în etapa a șaptea din campionatul Qatarului.
Tricolorul nu a dat gol sau vreo pasă decisivă, dar a avut o evoluție apreciată.
Românul a jucat 95 de minute cu Umm-Salal și la final de meci a primit nota 8,2 din partea celor de la Sofascore pentru evoluție.
Nota lui Coman a fost a doua cea mai mare de la Al-Gharafa, după căpitanul Sassi, care a primit 8,9.

Joselu a primit 7,4, iar fundașul Traore a primit cea mai mică notă: 6,3. Media echipei a fost de 7,29.
Golurile partidei au fost marcate de Mance, în minutul 49, pentru oaspeți. Gazdele au punctat și și-au asigurat victoria cu ajutorul reușitelor semnate de Joselu, în minutul 62, Sassi, în minutul 88, și Hamed, în minutul 90+8.

După acest succes, Al-Gharafa a urcat pe locul cinci în campionat, cu 11 puncte. Umm-Salal e pe locul șase, cu 10 puncte.

Fără Coman și celelalte vedete din lot, Al-Gharafa a pierdut cu Umm-Salal, scor 0-5, și a făcut 1-1 cu Shamal, în Cupa Qatarului. Meciurile s-au disputat în timp ce Coman și Joselu se aflat la naționalele României și Spaniei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed