Alertă înaintea Derby de România! Ce au făcut fanii celor de la FCSB. Risc maxim la disputa de pe Arena Naţională

Alertă înaintea Derby de România! S-a aflat ce au făcut fanii celor de la FCSB. Risc maxim la disputa de pe Arena Naţională. Suporterii campioanei ar fi achiziţionat bilete şi în alte sectoare ale stadionului.

Dezvăluiri incredibile despre fanii celor de la FCSB. Liderul galeriei campioanei, Gheorghe Mustaţă, a surprins pe toată lumea.

Alertă înaintea Derby de România!

Acesta anunţă un scenariu incredibil înaintea Derby de România. Chiar dacă dinamoviştii sunt gazde, pe Arena Naţională ar urma să fie mai mulţi fani ai echipei lui Becali.

Ultraşii celor de la FCSB vor lua cu asalt stadionul de 55.000 de locuri. Mustaţă a transmis că jumătate dintre biletele vândute de Dinamo au fost cumpărate de susţinătorii echipei roş-albastre, conform fanatik.ro.

“S-au vândut 35.000 de bilete la Dinamo și jumătate sunt ai noștri și avem noi încă 7000 de bilete ale noastre. Cu siguranță jumătate din biletele date de Dinamo sunt luate de suporterii lui FCSB.

Se vede clar care sunt zonele unde se cumpără bilete. În partea din dreapta, din stânga. Se vede clar. Dacă au cumpărat bilete de la ei, e normal să creadă că vor fi 45 de mii de dinamoviști. Sunt foarte mulți steliști.

Dar lumea vine să vadă spectacol. Nu mai contează ce sunt și ce nu sunt. Asta înseamnă să creezi un campionat puternic.

Echipele cu tradiție de ani de zile, noi, Dinamo sau Rapid, umplem stadioanele pe oriunde mergem. Asta înseamnă să ridici fotbalul românesc.

Până în momentul de față la peluza noastră s-au vândut în jur de 7000 de bilete. Se mai pot lua bilete de la stadion zilele acestea, chiar și în ziua meciului. Mai avem de dat 2000 de bilete la peluză și mai sunt două zile. Se vând în continuare bilete pentru acest meci„, a declarat Gigi Mustaţă, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed