Clubul legendar care îl vrea pe Joyskim Dawa! Dezvăluiri de ultimă oră ale englezilor. Vedeta de la FCSB şi mai aproape de Premier League

Jurnaliștii englezi au anunțat ce club în vrea neapărat pe Joyskim Dawa. Fundașul celor de la FCSB traversează un sezon foarte bun, astfel a intrat în atenția mai multor formații din Premier League.

Gigi Becali a recunoscut că a fost sunat de un impresar căruia i-a transmis că este gata să-l vândă la orice echipă care va achita clauza de reziliere.

Clubul legendar care îl vrea pe Joyskim Dawa

Presa din Anglia a anunțat zilele trecute că Joyskim Dawa (28 de ani) este în atenția celor de la Fulham, Everton, Leicester (Premier League), Leeds United și Burnley (Championship). Anunțul a fost făcut după ce FCSB a câștigat cu PAOK, 1-0, meci în care Dawa a avut o prestație foarte bună.

Jurnaliștii englezi scriu că Fulham se află în pole-position pentru un posibil transfer. Cei din Camerun spun că alta ar fi echipa.

”Clubul Everton pare mai serios, conducerea `Caramelelor` chiar a luat legătura cu agentul jucătorului”, au transmis cei de la CamerFoot-Infos.

”Eu nu știu nimic. M-a sunat un impresar și i-am zis să achite clauza. Eu credeam că are 5 milioane clauza, dar are 4 milioane. L-am întrebat pe Vali (n.r.- Argăseală), mi-a zis că e clauza de 4 milioane. Bine, mă, să o plătească”, a declarat Gigi Becali.

Joyskim Dawa are o cotă de 1,5 milioane de euro, conform Transfermarkt. În trecut a mai jucat la US Avranches, Monaco B, Gil Vicente, Mariupol și Vamiera.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed