Mihai Stoica, replică pentru un tricolor! Oficialul celor de la FCSB a văzut ce a spus jucătorul. Noi dezvăluiri în scandalul momentului

Mihai Stoica, replică pentru un tricolor! Oficialul celor de la FCSB a văzut ce a spus jucătorul. Noi dezvăluiri în scandalul momentului. Totul a început după ce Rareş Ilie a înjurat Steaua după meciul echipei naţionale de tineret.

După ce a fost schimbat, Rareș Ilie a scandat trivialități la adresa Stelei, la partida disputată pe stadionul din Giulești.

Mihai Stoica, replică pentru un tricolor!

Mihai Stoica i-a transmis să joace la Nice înainte de a-şi înjura colegii. La câteva zile distanță, fotbalistul a transmis un mesaj prin intermediul rețelelor sociale, în care a explicat că nu a vrut să jignească pe nimeni. A vrut doar să fie politicos la adresa suporterilor rapidiști.

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a distribuit postarea lui Rareș Ilie și l-a l-a lăudat pe jucătorul celor de la Nice, deși, imediat după disputa din Giulești, l-a ironizat pe acesta.

”Nici nu mai contează că ai acompaniat cu gesturi scandările penibile. Dacă ai puterea să scrii asta, înseamnă că ai personalitate, educație și caracter. Felicitări și succes în carieră, Rareș!”, a scris Stoica, pe contul său de Facebook.

”Legat de discuțiile care s-au iscat pe tema răspunsului meu la chemarea peluzei, a fost un gest de politețe să salut galeria fostului club (n.r.- Rapid).

”Eu nu sunt de acord cu jignirile și înjurăturile în general, cu atât mai puțin la adresa prietenilor și coechipierilor de la națională sau a suporterilor adunați acolo. Intenția mea a fost să salut galeria, nu să jignesc vreun coleg sau suporter”, a fost discursul lui Rareş Ilie, care l-a impresionat pe oficialul campioanei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed