Un fost stelist a dat verdictul! Anunţ clar despre Daniel Pancu. Ce se întâmplă, de fapt, cu selecţionerul naţionalei de tineret

Un fost stelist a dat verdictul! Anunţ clar despre Daniel Pancu. S-a aflat ce se întâmplă, de fapt, cu selecţionerul naţionalei de tineret. Acesta a avut o ieșire nervoasă și a protestat vehement la adresa arbitrului în România U21 – Elveția U21, scor 3-1.

Daniel Pancu ar putea încasa o suspendare drastică pentru ieşirea sa. Riscă să rateze toate meciurile de la turneul final.

Anunţ clar despre Daniel Pancu

Louis Munteanu a suferit un fault extrem de dur, iar Daniel Pancu şi-a ieşit din minţi. La finalul meciului a recunoscut că gesturile sale au fost unele incalificabile. Iasmin Latovlevici îl cunoaște bine pe Daniel Pancu, iar fundașul stânga l-a descris pe selecționer drept un vulcan.

”Trebuie să îl înțelegi ca un individ, nu ca un antrenor. E un vulcan. Eu îl înțeleg, dar nu îl va ajuta pe viitor”, a declarat Iasmin Latovlevici, conform digisport.ro.

Există voci care spun că Răzvan Burleanu chiar ar putea să renunţe la Pancu. Asta pentru că Federaţia nu-şi permite să trimită tineretul la EURO fără selecţioner pe bancă. Asta dacă selecţionerul va încasa o suspendare drastică de la forul european.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed