Radu Drăguşin, în colimatorul englezilor! Anunţ de ultimă oră despre tricolor. Ce au spus specialiştii

Radu Drăguşin, în colimatorul englezilor! Anunţ de ultimă oră despre tricolor. S-a aflat ce au spus specialiştii despre jucătorul celor de la Tottenham. Fundaşul nu a evoluat constant pentru Spurs în această primă parte a sezonului.

Radu Drăguşin a evoluat în doar patru partide pentru londonezi. Mai mult, a fost doar în două rânduri titular, s-a aflat pe teren 196 de minute.

Radu Drăguşin, în colimatorul englezilor!

După aceste evoluții sporadice, englezii au tras linie și i-au acordat o notă lui Radu Drăgușin, conform spurs-web.com. Sursa citată a analizat prestațiile lui Drăgușin din acest sezon și au decis să-i acorde fundașului central nota 5. Este al treilea cel mai mic calificativ din trupa lui Ange Postecoglou după Destiny Udogie, nota 4 și Timo Werner, nota 2,5.

Publicaţia de casă a lui Spurs a subliniat gafa pe care tricolorul a comis-o în meciul cu Qarabag din Europa League, în care Drăgușin a primit direct cartonașul roșu încă din minutul 7. ”În prima apariţie a sa din acest sezon, împotriva lui Newcastle, Radu Drăguşin a arătat că este un fundaş puternic şi inteligent. Are sincronizare şi tehnică impresionante în dueluri.

De la evoluţia aceea, a primit puţine şanse, în special din cauza unui cartonaş roşu încasat după şapte minute. A pus echipa sub o mare presiune, atât în meciul cu Qarabag, cât şi în următorul, cu Ferencvaros.

Lipsa de oportunităţi de atunci face ca acest clasament să pară nedrept, deoarece s-a dovedit a fi a treia opţiune de fundaş central de care echipa avea nevoie disperată”, au scris englezii.

25 de milioane de euro este cota de piață a lui Drăgușin, potrivit Transfermarkt. În 13 meciuri a evoluat stoperul român pentru Tottenham.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Florinel Coman face senzaţie în Qatar! Revenire perfectă pentru tricolor. Ce s-a întâmplat la ultimul meci

Florinel Coman face senzaţie în Qatar! Tricolorul a revenit...

Probleme pentru vedeta lui Dan Petrescu! A ieşit rău după meciul naţionalei. Anunţ clar al atacantului

Atacantul lui Dan Petrescu a fost unul dintre protagoniștii...

Dan Petrescu nu se dezminte! Anunţ clar înaintea meciului. Şi-ar putea pierde atacantul

Dan Petrescu i-a găsit echivalentul lui Louis Munteanu, după...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed