David Popovici ‘sparge banca’! Suma uriaşă pe care o va primi campionul român. E mult mai mare decât ce a primit de la Ion Ţiriac

David Popovici ‘sparge banca’! Suma uriaşă pe care o va primi campionul român. E mult mai mare decât ce a primit de la Ion Ţiriac. Asta după ce sportivul a dat marea lovitură la Jocurile Olimpice 2024.

David Popovici va primi o sumă uriaşă de la statul român. Asta după ce a câştigat medalia de aur la 200 de metri liber şi cea de bronz la 100 de metri liber.

David Popovici ‘sparge banca’!

Suma este de aproape 5 ori mai mare decât preţul maşinilor primite de la Ion Ţiriac pentru cele două medalii. David Popovici a câştigat două medalii la Jocurile Olimpice de la Paris.

Pentru cele două performanţe, Popovici va primi o sumă uriaşă de la statul român. Conform grilei de premiere, Popovici primeşte 140.000 de euro pentru medalia de aur şi 84.000 de euro pentru cea de bronz.

Mai mult, sportivul va primi şi de la echipa sa, CS Dinamo jumătate din suma pe care i-o oferă Guvernul României. Totalul, pentru cele două medalii, se ridică la 336.000 de euro.

Suma primită de la statul român este de aproape 5 ori mai mare decât preţul celor două maşini primite de la Ion Ţiriac. Pentru medalia de aur, David Popovici a primit o maşină în valoare de 52.000 de euro. Pentru cea de bronz, miliardarul român i-a oferit o maşină de 20.000 de euro.

“Eu încerc să stau cât mai departe de banii pe care îi câștig. Sunt conștient de puterea lor, de influența pe care ar putea-o avea asupra mea și nici măcar nu vreau să știu câți am. Nu vreau să știu câți am, nu vreau să știu cât câștig pe lună.

Îmi spune detaliile de bază pe care i le cer eu. Asta nu ar fi fost atât de ușor dacă plăteam pe cineva să fie managerul meu. Mă ajută foarte mult asta, deoarece pot să am încredere absolută în el, fiind tatăl meu”, a spus David Popovici într-un podcast, despre banii pe care îi câştigă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Marius Șumudică, ameninţat! Ce i-au interzis să facă oamenii lui Răzvan Burleanu. Se implică în scandalul momentului

Marius Șumudică a comentat scandările anti-FCSB ale lui Rareș...

Vestea momentului pentru Zeljko Kopic! Cum îl poate surprinde pe Elias Charalambous. Anunţ clar înaintea Derby de România

Duminica aceasta, Arena Națională găzduiește derby de România! FCSB...

Florinel Coman face senzaţie în Qatar! Revenire perfectă pentru tricolor. Ce s-a întâmplat la ultimul meci

Florinel Coman face senzaţie în Qatar! Tricolorul a revenit...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed