Probleme pentru Radu Drăguşin! S-a aflat după revenirea de la naţională. De ce nu va fi titular cu West Ham

Radu Drăguşin a fost lăudat de presa din Anglia după prestațiile din Liga Națiunilor. Jurnaliștii anunțau că ar fi urmat să fie titular în meciul celor de la Tottenham cu West Ham, de pe teren propriu, din etapa următoare de Premier League.

Cei de la Football London au revenit însă cu noi informații. Veștile nu sunt bune pentru internaționalul român.

Radu Drăguşin nu va fi titular cu West Ham

Jurnaliștii care îl lăudau pe tricolor și spuneau că acesta are toate șansele să fie titular la echipa sa de club vin cu noi informații. Football London anunță că Ange Postecoglou,  antrenorul lui Tottenham, vrea să trimită cel mai bun 11 în teren în partida cu West Ham. Astfel, britanicii dau de înțeles că Drăgușin nu se va regăsi printre titulari.

Britanicii au vorbit despre faptul că Cristian Romero va veni obosit de la echipa națională și astfel românul ar fi avut șanse să-l înlocuiască. Totuși, din ceea ce se știe deocamdată, antrenorul nu are intenția să se bazeze pe român. 

„Cristian Romero a jucat pentru Argentina miercuri dimineață (16 octombrie), iar Postecoglou ar putea avea niște dubii. Totuși, deoarece are în minte cea mai puternică echipă de start a lui Tottenham, este greu de crezut că-l va prefera pe Drăgușin. Doar dacă nu sunt anumite probleme de ordin fizic”, au scris cei de la Football London.

Radu Drăgușin are o cotă de piață de 25 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed