Veste uriaşă pentru Răzvan Lucescu! S-a aflat chiar înaintea meciului. Jucătorul care poate decide derby-ul

Veste uriaşă pentru Răzvan Lucescu! S-a aflat chiar înaintea meciului. Jucătorul care poate decide derby-ul. Fostul selecţioner a aflat un amănunt crucial înaintea disputei contra celor de la AEK Atena.

Răuzvan Lucescu îl poate folosi în derby pe Giannis Konstantelias care e apt pentru duelul din această etapă.

Veste uriaşă pentru Răzvan Lucescu!

PAOK Salonic are un meci crucial în această etapă. Echipa lui Răzvan Lucescu joacă în Superliga Greciei contra celor de la AEK Atena. Meciul va fi duminică, de la ora 20:30, live în AntenaPLAY.

Giannis Konstantelias se confrunta cu probleme medicale, după convocarea la echipa naţională a Greciei. Mijlocaşul de 21 de ani a fost rezervă neutilizată în duelul elenilor din Liga Naţiunilor, cu Irlanda.

Cu două zile înaintea partidei cu AEK, presa din Grecia a făcut un anunţ despre starea lui Giannis Konstantelias. Vedeta din lotul lui Răzvan Lucescu s-a refăcut complet şi va fi în lotul lui PAOK pentru derby-ul cu vicecampioana Greciei.

Konstantelias a participat la penultimul antrenament efectuat de PAOK, conform sport24.gr.„A venit timpul. Jucătorii şi staff-ul sunt pregătiţi pentru revenirea în acţiune. Şi ce e mai bun decât un derby, după o pauză de 15 zile? Munca va continua însă înaintea duelului cu AEK.

Vineri a fost din nou o zi obişnuită. După încîlzire, jucătorii au lucrat la circulaţia balonului. S-a dezvoltat şi un program special pentru jucătorii din linia defensivă.

Giannis Konstantelias a participa la întregul antrenament, Răzvan Lucescu nu a putut conta doar pe Antonis Tsiftis, care s-a pregătit individual”, a anunţat PAOK, printr-un comunicat oficial, înaintea disputei contra celor de la AEK Atena.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed