Costel Gâlcă face dezvăluirea momentului! Ce se întâmplă cu favoritul lui Mihai Rotaru. Anunţ clar despre vedeta celor de la CSU Craiova

Costel Gâlcă face dezvăluirea momentului! S-a aflat ce se întâmplă cu favoritul lui Mihai Rotaru. Anunţ clar despre vedeta celor de la CSU Craiova. Tehnicianul a vorbit despre Alexandru Cicâldău.

Vedeta lui Costel Gâlcă a revenit la CSU Craiova, dar nu a apucat să debuteze. Totuşi, se pare că jucătorul va intra, în sfârşit, în această etapă de Superliga.

Costel Gâlcă face dezvăluirea momentului!

Alexandru Cicâldău s-a întors la CSU Craiova la începutul lunii septembrie. Nu a fost pus la punct cu pregătirea fizică, motiv pentru care nu a bifat încă niciun minut la formaţia lui Costel Gâlcă.

Antrenorul a dezvăluit ce se va baza pe Alexandru Cicâldău în partida cu Botoşani. A oferit chiar asigurări că mijlocaşul va fi pe teren la duelul cu moldovenii. Tehnicianul este convins că Cicâldău o va ajuta pe CSU Craiova în lupta pentru titlu, în Superliga.

„Alex este un jucător care ne va ajuta foarte mult, are o calitate foarte bună. Este un jucător care joacă rapid, gândește rapid și atunci viteza noastră de joc va crește. Ca antrenor aveam nevoie de un jucător ca el.

Am avut două săptămâni foarte bune, este important să avem o atitudine mult mai bună. Vorbesc atât de titlu pentru că vreau să fie ceva normal în acest club. Au un lot destul de bun cei de la Botoșani, au un antrenor cu experiență care știe ce vrea de la echipa lui.

Ne dorim să fie alături de noi, au făcut drumuri prin țară și au fost tot timpul alături de noi. Avem nevoie să revină cât mai repede pentru că este mult mai ușor pentru noi și pentru jucători. (n.r. – Pe Alex îl vedem în teren?) Cu siguranță o să fie”, a declarat Costel Gâlcă, în conferinţa de presă susţinută înaintea meciului dintre CSU Craiova şi Botoşani.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed