Zeljko Kopic dezvăluie strategia câinilor! Cum se poate impune Dinamo în derby-ul cu FCSB. Antrenorul croat recunoaște că are probleme

Zeljko Kopic a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre meciul cu rivala FCSB. Croatul a dezvăluit ce strategie va aborda, dar a recunoscut că are și probleme de lot.

Dinamo – FCSB se joacă, duminică, 20 octombrie, de la ora 21:00, în etapa a 13-a a SuperLigii. Elevii lui Kopic sunt pe locul 5, cu 18 puncte, în timp ce campioana României este pe poziția a 7-a, cu 16 puncte obținute.

Zeljko Kopic dezvăluie strategia câinilor

Zeljko Kopic spune că singurii jucători pe care nu îi va avea la dispoziție duminică sunt Antonio Bordușanu și Andrei Florescu. Croatul a vorbit și despre cum a decis să abordeze jocul.

„Adversarul are calitate. Dar de cealaltă parte, noi suntem în efectiv aproape complet. Doar Antonio Bordușanu și Andrei Florescu sunt indisponibili și avem suporterii în spate.

Mergem pe Arenă să dovedim că putem juca un fotbal de calitate și sperăm ca la final să avem motiv de bucurie. Ne vom concentra, ca până acum, pe intensitate și stabilitate. Va fi un meci dificil, însă nu ne vom schimba stilul de joc din acest motiv. 

Au o echipă bună, au calitate. Vom încerca să jucăm cu multă energie, multă intensitate, să ținem de minge cât de mult putem, să creăm ocazii și să avem stabilitate defensivă. Este important să o facem mai ales cu FCSB, care are potențial ofensiv, știe să controleze și să lege jocul. Nu ne vom schimba abordarea, deși ne așteaptă un meci dificil.

Cel mai important meci este următorul, întotdeauna. După derby-ul din această duminică, cel mai important meci va fi cel cu Hermannstadt.”, a declarat antrenorul, la conferința de presă desfășurată pe pagina de Facebook a clubului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed