Daniel Pancu, dat afară?! Oamenii lui Răzvan Burleanu au făcut anunţul. Ce se va întâmpla cu selecţionerul

Daniel Pancu, dat afară?! Oamenii lui Răzvan Burleanu au făcut anunţul. S-a aflat ce se va întâmpla cu selecţionerul. Federaţia a făcut un anunţ de ultimă oră după incidentele de la meciul cu Elveţia.

Daniel Pancu şi-a ieşit din minţi la meciul decisiv pentru EURO 2025. A intrat în teren şi s-a certat cu arbitrul. Ieşirea sa ar putea să îi aducă o suspendare record.

Daniel Pancu, dat afară?!

Daniel Pancu primeşte un avertisment din partea oamenilor lui Răzvan Burleanu. Asta după scandalul din meciul României U21. Selecţionerul naţionalei de tineret a fost eliminat în prima repriză a meciului cu Elveţia U21, câştigat de tricolori în cele din urmă cu 2-0, obţinând şi calificarea la EURO 2025.

În urma unui fault grosolan asupra lui Louis Munteanu, Daniel Pancu şi-a ieşit din minţi şi a intrat pe teren. Asta după ce a crezut că arbitrul va da doar galben. Imediat, Pancu a fost eliminat, iar selecţionerul naţionalei de tineret riscă o suspendare drastică, după scenele incredibile care au avut loc în Giuleşti.

În cazul lui Pancu va conta enorm ce a scris arbitrul partidei în raportul de la finalul meciului. Acest raport este aşteptat cu mare interes şi de FRF. Federaţia a spus că, în ciuda rezultatului foarte bun obţinut de selecţionerul U21, care a calificat echipa la EURO 2025, conduita rămâne extrem de importantă, conform fanatik.ro.

„Federația Română de Fotbal își exprimă preocuparea în legătură cu incidentul în care a fost implicat Daniel Pancu în cadrul meciului România U21 – Elveția U21 și așteaptă cu maxim interes raportul observatorului de joc și al arbitrului. Aceste documente vor clarifica circumstanțele exacte ale evenimentului.

Performanța sportivă remarcabilă a echipei noastre Under 21 reprezintă un motiv de mândrie pentru întreaga comunitate fotbalistică din România. Totuși, pentru Federația Română de Fotbal, nu doar rezultatele de pe teren contează, ci și conduita celor implicați în fotbal, fie că vorbim despre jucători, antrenori sau oficiali.

În continuare, este important să vedem ce abateri a comis Daniel Pancu, conform documentelor oficiale care vor fi puse la dispoziție de UEFA”, a fost anunţul FRF, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed