Apariţie de senzaţie a soţiei lui Mirel Rădoi! Cum a fost surprinsă vedeta. Imagini şi dezvăluiri de virale / Foto

Apariţie de senzaţie a soţiei lui Mirel Rădoi! S-a aflat cum a fost surprinsă vedeta. Imagini şi dezvăluiri de virale despre femeia care i-a sucit minţile fostului selecţioner, dar şi antrenor la FCSB.

Soţia lui Mirel Rădoi a avut o apariţie de senzaţie pe străzile din Capitală. Viviana Rădoi s-a remarcat imediat la volanul uneia dintre bijuteriile din colecţia familiei.

Apariţie de senzaţie a soţiei lui Mirel Rădoi!

Soţia lui Mirel Rădoi a condus o maşină care are o valoare de piaţă de 600.000 de euro. În vârstă de 43 de ani, Viviana este mama copiilor lui Mirel Rădoi. Cei doi sunt împreună de mai bine de două decenii. S-au căsătorit în 2001 şi sunt de nedespărţit.

Viviana Rădoi este o prezenţă extrem de discretă în spaţiul public. A întors toate privirile în momentul în care a ajuns la o florărie din Bucureşti. Soţia fostului căpitan al Stelei a fost surprinsă de fotografi alături de copii, conform iamsport.ro.

Îmbrăcată în pantaloni scurţi albi, soţia lui Rădoi s-a făcut remarcată încă de când a coborât din modelul Mercedes BRABUS 900 Rocket Edition, care a costat o avere.

În acest moment, fostul selecţioner al României este liber de contract după ce a fost dat afară de Al-Jazira. Echipa din Emirate l-a dat afară după numai 3 luni, perioadă în care a avut un bilanţ teribil. Cu el pe bancă, Al-Jazira a obţinut o singură victorie în 7 meciuri.

Rădoi avea un salariu uriaş în Emirate. Dacă ar fi rezistat un an, ar fi încasat 2.5 milioane de euro. Nu se cunoaşte ce sumă de bani a încasat pentru a accepta rezilierea contractului pe care îl avea cu Al-Jazira.

Mirel Rădoi îl concurează pe naşul său, Gigi Becali. Selecţionerul României conduce o limuzină de lux de 600.000 de euro şi poartă un ceas de 200.000 de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed