Gigi Becali, umilit în direct! Cum poate fi învinsă FCSB în Derby de România. Zeljko Kopic trebuie să ştie

Gigi Becali a fost umilit în direct de un fost președinte de club din Liga 1, care a spus cum poate fi învinsă FCSB în Derby de România. Acesta a transmis că echipa lui Zeljko Kopic va avea un avantaj în duelul „de foc” cu marea rivală.

Cornel Dinu a vorbit despre implicarea lui Gigi Becali la FCSB și despre cum acesta intervine în schimbările din primul 11. Fostul președinte a prefaţat confruntarea de pe cel mai mare stadion al ţării şi a tras concluziile.

Gigi Becali umilit în direct!

Cornel Dinu a avut un discurs înainte de derby-ul dintre Dinamo şi FCSB. Acesta a transmis că echipa pregătită de Kopic va avea un avantaj în duelul cu marea rivală.
Dinu a amintit de implicarea lui Becali de la FCSB şi de cum acesta intervine şi realizează schimbările sau primul 11. „Procurorul” a recunoscut însă că roş-albaştrii au un lot mai valoros decât „câinii”, însă anunţă că duelul va fi echilibrat.

„Un derby echilibrat, dar poate să fie dezechilibrat prin felul în care sunt conduse echipele. Dinamo are un avantaj, chiar dacă jucătorii de la FCSB sunt mai puternici. E vorba de un joc de echipă. Întotdeauna se pune problema ca echipa care are un surplus de jucători în formă se apropie de victorie, sper să fie Dinamo. Mai are un avantaj puternic, că FCSB este formată după părerile şi gusturile pe care le are Gigi Becali, care se amestecă în asta.

Dinamo e favorită, contează şi cine antrenează. Dacă e pe loc de play-off, se datorează lui Kopic. Dincolo, Gigi formează echipa, dar nu el o antrenează. E o diferenţă, dacă privim lotul echipelor, eu cred că Dinamo e mai echilibrată. E adevăprat, din punctul de vedere al jucătorilor străini, Dinamo va avea şapte-opt străini, când FCSB va avea doar trei. Apărările seamănă în lipsă de mobilitate. Să vedem cine va avea jucătorii mai rapizi în atac. Şi Politic depinde de ce zi are, e imprevizibil. Dar jocul de echipă va conta.

Steaua (n.r. FCSB) e o echipă făcută de la televizor, din premoniţiile şi gusturile pe care le are Becali, Contează cine face echipa. Aici cred că Dinamo are un avantaj„, a declarat Cornel Dinu, conform fanatik.ro.

Derby-ul dintre Dinamo şi FCSB se va disputa duminică, de la ora 21:00, pe Arena Naţională.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed