Cea mai frumoasă sportivă din România a dat lovitura! Victorie importantă la europene. Bernadette Szocs, în mare formă / Foto

Cea mai frumoasă sportivă din România a dat lovitura! Victorie importantă la europene. Bernadette Szocs, în mare formă. A început ziua cu o victorie în stil de mare campioană în proba de dublu.

O nouă zi plină pentru cea mai frumoasă sportivă din România. Bernadette Szocs are două partide de jucat la Campionatul European individual de la Linz.

Cea mai frumoasă sportivă din România a dat lovitura!

Cea mai frumoasă sportivă din România a evoluat la dublu feminin şi urmează să joace şi în proba de simplu a competiţiei de la Linz. Bernadette Szocs a început ziua perfect. A reuşit o victorie importantă în proba de dublu feminin.

Bernadette, alături de Sofia Polcanova, s-au impus cu 3-1 (11-6, 11-5, 5-11, 11-8), în faţa perechii Harac / Yilmaz, conform as.ro. Nu va fi singurul meci al zilei pentru campioana noastră. Urmează să joace şi în proba de simplu.

De altfel, e o zi plină pentru români la Linz. Szocs, Ovidiu Ionescu, Adina Diaconu, Andreea Dragoman şi Eliza Samara sunt românii care evoluează în cadrul competiţiei care se desfăşoară în Austria.

Adina Diaconu şi Maria Xiao au trecut şi ele mai departe. Asta după 3-0 în faţa perechii Gaia Monfardini / Rachel Moret. În schimb, Ovidiu Ionescu şi Alvaro Robles s-au recunoscut învinşi de perechea Alexis Lebrun / Felix Lebrun, scor 1-3.

Bernadette Szocs va reveni la masă în jurul orei 19:00. Atunci, în proba de simplu feminin se va duela cu Annett Kaufmann din Germania, jucătoare care a învins-o în turul inaugural pe Elena Zaharia.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed