Situaţie fără ieşire pentru Mircea Lucescu! Scandal în vestiarul echipei naţionale. Dezvăluiri incredibile din interior

Situaţie fără ieşire pentru Mircea Lucescu! Scandal în vestiarul echipei naţionale. Dezvăluiri incredibile din interior. Sunt amănunte de ultimă oră despre situaţia în care se află tricolorii.

Se pare că victoriile pe linie din Liga Naţiunilor nu au adus liniştea la echipa naţională. Mircea Lucescu a mers pe continuitate, lucru care i-a deranjat pe unii tricolori.

Situaţie fără ieşire pentru Mircea Lucescu!

România lui Mircea Lucescu are un parcurs fără greşeală în Liga Naţiunilor. A obţinut patru victorii din patru, dar lucrurile nu sunt ro în vestiar, conform as.ro. Faptul că selecţionerul a mers aproape pe aceeaşi echipă i-a enervat pe unii tricolori.

Selecționerul a folosit aceeași echipă de start, cu mici modificări când a fost nevoit. La ultimele două meciuri, a făcut o singură schimbare, Sorescu în locul suspendatului Bancu.

Acest lucru pare să fi divizat puțin grupul creat la echipa națională, conform sursei citate. Au apărut deja  primele nemulțumiri. Se pare că s-a creat chiar o distanțare între cele două grupuri.

„Nu știu ce să zic, trebuie să-l întrebați pe domnul Lucescu, noi suntem 25 de jucători, suntem un grup. Toţi suntem la fel de competitivi în antrenamente şi vrem să demonstrăm că putem să jucăm. Depinde de noi să îi facem viaţă grea când alege primul 11”, a spus Nicuşor Stanciu.

Declarația căpitanului pare una prin care încearcă să țină grupul unit, însă nemulțumirile sunt evidente. Se pare că mai mulți jucători importanți sunt nemulțumiți de faptul că au evoluat foarte puțin, sau deloc, la ultima dublă, cu Cipru și Lituania. Chiar la ultimul joc, cel de la Kaunas, câștigat de tricolori cu 2-1, Mircea Lucescu a efectuat doar trei schimbări.

Naţionala mai are de jucat două meciuri în Liga Naţiunilor. În noiembrie, tricolorii întâlnesc, pe Arena Naţională, Kosovo şi Cipru.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed