Tragedia momentului în sport! Şi-au pierdut viaţa în timpul competiţiei. Nu au avut nicio şansă

Tragedia momentului în sport! Şi-au pierdut viaţa în timpul competiţiei. Nu au avut nicio şansă. Este vorba despre doi concurenţi de la Campionatele Mondiale de triatlon care se desfăşoară în Spania.

Tragedia momentului în sport. Un britanic şi un mexican au decedat în timp ce participau la Campionatele Mondiale de triatlon de la Torremolinos, în sudul Spaniei, au anunţat organizatorii.

Tragedia momentului în sport!

„Cu profundă tristeţe vă informăm că doi participanţi (un mexican şi un britanic) au murit în timpul Campionatelor Mondiale de la Torremolinos, în apropiere de Malaga. Le transmitem cele mai sincere condoleanţe familiilor, prietenilor lor, federaţiilor naţionale şi întregii familii a triatlonului”, a anunţat World Triathlon, federaţia care organizează evenimentul.

Într-un scurt comunicat, Federaţia Britanică de Triatlon a confirmat decesul unuia dintre sportivii săi, fără a oferi alte detalii. Potrivit cotidianului local Malaga hoy, cele două persoane care au murit aveau 57 şi 79 de ani şi participau la eveniment la categoria „veterani”.

Ambele au murit în urma unui stop cardiac în timpul cursei, a adăugat cotidianul. Potrivit Federaţiei Spaniole de Triatlon, 5.500 de sportivi participă până duminică la aceste campionate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed