Anunţ devastator despre Marius Șumudică! Antrenorul nu e dorit la Rapid. Un fost preşedinte a spus clar

Rapid București se confruntă cu o perioadă slabă, lipsită de rezultate pozitive. Un fost preşedinte a făcut un anunț devastator despre Marius Șumudică! Acesta a dezvăluit că antrenorul nu e dorit la Rapid de unii oameni din conducerea clubului.

Pentru formația antrenată de Marius Șumudică urmează partida cu Farul, din etapa a 13-a, ce va avea loc pe 21 octombrie, de la ora 21:00. După o perioadă cu rezultate slabe, giuleștenii speră că vor obține toate cele trei puncte în următoarea confruntare.

Anunț devastator despre Marius Șumudică!

De când a fost numit pe banca formației de sub Podul Grant, Șumudică a înregistrat două victorii, două înfrângeri și un egal, în toate cele 6 partide.

Dinu Gheorghe, fostul conducător al Rapidului, a făcut o dezvăluire în cadrul unei intervenții telefonice.  Acesta a spus că Șumudică nu este dorit pe banca Giuleștenilor de către actuala conducere.

„Eu îmi doresc ca Șumudică să reușească, pentru că în 2010 eu l-am adus la Rapid, eu am vrut să vină.
Șumi nu e dorit la Rapid, eu zic că nu. Asta e problema lui, pe el îl privește. Sunt niște oameni care nu-l doresc la Rapid, niște oameni din conducerea clubului. El a jucat o carte, dacă Lennon avea alte rezultate.
Când ai sfătuitori care îți bagă limba în ureche, e greu să reușești.”, a declarat Dinu Gheorghe, potrivit digisport.ro.

Marian Mihai a dat verdictul!

Pe de altă parte, Marian Mihail a dezvăluit că nu se pune problema ca Șumudică să fie înlăturat de pe banca tehnică a echipei. Acesta a spus că antrenorul beneficiază de sprijin și încredere din partea conducerii.

”În momentul de față, cunoscându-i pe acționari și cu ce informații sunt eu la curent, nu se pune problema unei evaluări intermediare.

Cerem puțină încredere și puțină răbdare. Șumudică rămâne confirmat. Informațiile pe care le am sunt că Șumudică are parte de încrederea conducerii.

Nu a fost neapărat o ședință în sens formal după înfrângerea cu FC Botoșani. De marți până joi (n.r. zilele după eșecul cu Botoșani) Viorel Moldovan și Daniel Sandu au fost la cursurile de Director Sportiv, eu am fost la Adunarea Generală a Asociației Europene a Cluburilor de la Atena”, a spus Mihail.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed