Tricolorul lui Daniel Pancu are tupeu! Ce a putut să spună după ce a înjurat rivala la meciul naţionalei. Replică pentru Mihai Stoica

Tricolorul lui Daniel Pancu are tupeu! S-a aflat ce a putut să spună după ce a înjurat rivala la meciul naţionalei. Replică pentru Mihai Stoica. Rareş Ilie a răspuns galeriei Rapidului după ce tricolorii mici au obţinut calificarea la EURO 2025.

Reacţia lui Rareş Ilie l-a enervat pe oficialul rivalei, Mihai Stoica. Fostul jucător de la Rapid a evoluat 76 de minute în partida dintre România U21 şi Elveţia U21, din preliminariile EURO 2025.

Tricolorul lui Daniel Pancu are tupeu!

Rareş Ilie, în prezent jucătorul lui Nice, a salutat galeria fostei echipe după ce a fost înlocuit. Momentul a fost însă criticat de Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al celor de la FCSB. Acesta l-a ironizat pe jucătorul de 21 de ani şi pentru că s-a alăturat galeriei Rapidului în momentul în care aceştia înjurau Steaua.

La câteva zile de la acest moment, Rareş Ilie a reacţionat, pe facebook. Susţine că a fost vorba de un gest de politeţe din partea sa de a saluta galeria fostei echipe. De asemenea, Ilie a subliniat faptul că nu este de acord cu înjurăturile în general şi că nu s-a pus niciodată problema de a jigni un coechipier de la naţională sau un suporter.

„Legat de discuțiile care s-au iscat pe tema răspunsului meu la chemarea peluzei, a fost un gest de politețe să salut galeria fostului club. Eu nu sunt de acord cu jignirile și înjurăturile în general, cu atât mai puțin la adresa prietenilor și coechipierilor de la națională sau a suporterilor adunați acolo. Intenţia mea a fost să salut galeria, nu să jignesc vreun coleg sau suporter”, a scris Rareş Ilie, pe contul său de facebook.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed