Tragedia momentului în România! S-a stins din viaţă un fost preşedinte de club. Le-a condus pe Dinamo şi Rapid

Tragedia momentului în România! S-a stins din viaţă un fost preşedinte de club. Le-a condus pe Dinamo şi Rapid. Este vorba despre Constantin Anghelache. Acesta a decedat la 78 de ani.

Tragedia momentului în România. Fostul președinte al celor de la Dinamo şi Rapid s-a stins în noaptea de joi spre vineri, 18 octombrie.

Tragedia momentului în România!

După ce s-a aflat la Dinamo în perioada 1985-1990, Mircea Lucescu l-a convins să vină la Rapid. Apoi, a revenit la Dinamo în anul 2013. Era numit președinte executiv la echipa din „Ștefan cel Mare”, când finanțator era Ionuț Negoiță. În 2015, Constantin Anghelache părăsea din nou echipa bucureșteană.

Constantin Anghelache și-a legat activitatea și de CSO Tricolorul Breaza. Echipa a reacționat imediat după decesul acestuia, pe facebook.

„Clubul CSO Tricolorul Breaza isi exprima regretul pentru trecerea in nefiinta a fostului conducator al gruparii brezene din perioada 2001-2010, Constantin Anghelache.

Sub conducerea lui Constantin Anghelache echipa de fotbal a reusit doua mari performante, in anul 2001 a reusit promovarea in Liga a 3 a, iar in anul 2009 a promovat in Liga a 2 a. Condoleante familiei si apropiatilor!”, a transmis CSO Tricolorul Breaza pe contul oficial de Facebook.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed