Monica Niculescu a dat lovitura! Românca e în finala de dublu de la Osaka. Mai are un meci până la trofeu

Monica Niculescu a dat lovitura! Românca e în finala de dublu de la Osaka. Mai are un meci până la trofeu. Sportiva noastră şi Cristina Bucşa, din Spania, au avut noroc în ultimele două runde.

Perechea formată din Monica Niculescu şi Cristina Bucşa, cap de serie numărul 4, s-a calificat în finala probei de dublu din cadrul turneului de categorie WTA 250 Japan Open, de la Osaka.

Monica Niculescu a dat lovitura!

Monica Niculescu şi Bucşa au ajuns în finală după ce adversarele lor din semifinale, Gabriela Dabrowski (Canada) şi Erin Routliffe (Noua Zeelandă), favorite 1, s-au retras. Românca şi colega sa au beneficiat de retragerea adversarelor şi în sferturile de finală. Marie Bouzkova (Cehia) şi Camila Osorio (Columbia) s-au retras din cauza unei probleme medicale a jucătoarei cehe.

În finală, Monica Niculescu şi Cristina Bucşa vor înfrunta echipa favorită 3. Este vorba despre perechea formată din Ena Shibahara şi Laura Siegemund (Japonia/Germania). Câştigătoarele turneului vor primi 12.820 de dolari şi 250 de puncte WTA. Finalistele învinse vor fi recompensate cu 7.210 dolari şi 163 de puncte.

La simplu, Ana Bogdan, locul 111 WTA, a fost eliminată vineri în sferturile de finală. A fost învinsă de olandeza Suzan Lamens, numărul 125 mondial, scor 4-6, 6-3, 6-3, în două ore şi 23 de minute. Ana Bogdan a obţinut un premiu de 6.608 dolari şi 54 de puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed