Se retrage Dan Șucu de la Rapid?! Anunţ clar al patronului giuleştenilor. Fanii echipei trebuie să ştie

Dan Șucu a vorbit despre retragerea sa de la Rapid. Patronul giuleștenilor i-a anunțat pe fani că va conduce echipa atâta timp cât va fi sănătos și va avea energia necesară. Omul de afaceri speră că tot un membru al familiei va prelua conducerea clubului atunci când el va renunța.

Fanii echipei lui Marius Şumudică au avut ocazia de a-i adresa întrebări lui Dan Șucu. Acţionarul majoritar al clubului a dezvăluit cât mai are de gând să investească la Rapid. Acesta a spus clar că nu se pune problema retragerii de la echipă.

Se retrage Dan Șucu de la Rapid?

Șucu a vorbit despre retragerea de la Rapid. Acţionarul majoritar al giuleştenilor le-a răspuns fanilor în cadrul unei sesiuni de întrebări despre viitorul său.
Fanii echipei pregătite de Șumudică i-au adresa întrebări patronului, iar acesta a dezvăluit cât mai are de gând să investească la Rapid.
Întrebat dacă s-a gândit vreodată la retragere, Șucu a declarat că nu s-a pus niciodată această problemă:

„Nu am avut intenția de a mă retrage. Chiar am un mod de a discuta cu colegii mei. Le-am explicat mereu că atunci când obosești, trebuie să te înveți să te odihnești puțin, nu să renunți. Renunțarea nu face parte din educația noastră și nu cred că vreun rapidist poate să se gândească la renunțare. Învață să te odihnești atunci când ești obosit, dar în niciun caz să renunți”, a declarat Şucu, pe canalul oficial de Youtube al Rapidului.

Întrebat de perioada de timp în care va mai conduce Rapidul, Șucu a dezvăluit că această decizie nu îi aparţine:

„Asta nu mai e decizia mea. Iubesc și eu acum Rapidul, iubesc tot ce se întâmplă în jurul Rapidului, copiii mei la fel, atât timp cât sunt sănătos și simt că am energia pe care o am și că pot să fiu în mare parte un exemplu pentru cei mai tineri, de implicare și în treburile Rapidului, voi fi aici, prezent. Dacă nu o să am puterea respectivă, m-aș retrage, doar atunci aș putea, pentru că exemplul personal e important”, a mai spus patronul giuleştenilor, care a spus şi dacă va lăsa clubul drept moştenire:

„Am mai spus-o, din punctul meu de vedere, Rapid va deveni o firmă publică, va fi listat la bursă, dar chiar și cu listarea la bursă, sper ca familia mea să păstreze un pachet important de acțiuni”, a mai spus Dan Şucu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed