Gigi Becali a ‘spart banca’! Suma de bani pe care a cheltuit-o. Jucătorul urmează să vină, de urgenţă, la FCSB

Gigi Becali nu sta degeaba și a bătut deja palma pentru unul dintre transferurile iernii. Jucătorul urmează să vină la FCSB, a acceptat oferta patronului roș-albaștrilor. Acesta va evolua din iarnă în tricoul campioanei.

Gigi Becali a început deja să se gândească la perioada de transferuri din iarnă. Latifundiarul din Pipera a bătut palma cu portarul celor de la Petrolul Ploiești, Lukas Zima. Goalkeeper-ul se va lupta cu Târnovanu pentru un loc în poarta FCSB-ului.

Gigi Becali a spart banca!

Patronul campioanei României a bătut palma cu portarul de 30 de ani al Petrolului şi a reuşit primul transfer al iernii. În urma mai multor runde de negocieri, Zima a acceptat oferta roş-albaştrilor. El se va alătura noii sale echipe în luna ianuarie. Andrei Vlad, va pleca liber de contract.

Lukas Zima anunţase că este dispus să vină la FCSB. „Eu sunt gata să lucrez şi cu Becali”, a spus cehul cu două zile în urmă. Potrivit prosport.ro, goalkeeperul cotat la 850.000 de euro va încasa în primul sezon, un salariu lunar de 10.000 de euro. Zima are incluse şi anumite bonusuri de performanţă. Becali i-a fixat şi o clauză de reziliere importantă, pentru a nu îl pierde uşor în cazul în care portarul va confirma.

În acest sezon, portarul a evoluat în 12 meciuri pentru Petrolul Ploieşti şi a primit 11 goluri. Din cele 12 partide în care a apărat poarta „lupilor galbeni”, acesta a reuşit să încheie meciul fără gol primit în 6 partide.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed