‘Am crezut că e matol, dacă bate câmpii’. Replică devastatoare pentru Dan Şucu. Dinu Gheorghe l-a distrus pe patronul celor de la Rapid

‘Am crezut că e matol, dacă bate câmpii’. Replică devastatoare pentru Dan Şucu. Dinu Gheorghe l-a distrus pe patronul celor de la Rapid. Este scandal uriaş la echipa giuleşteană după ultimele afirmaţii ale patronului rapidist.

Dan Şucu a acuzat fosta conducere de la Rapid de delapidare. Mai mult a spus că a fost nevoit să plătească datorii de 3 milioane de euro.

Replică devastatoare pentru Dan Şucu

Dan Şucu a arătat cu degetul către Dinu Gheorghe şi Constantin Zotta, foşti preşedinţi la Rapid. Dinu Gheorghe a avut o reacţie imediată la atacul dur lansat de patronul Rapidului. Replica a fost devastatoare. L-a distrus pur şi simplu pe patronul giuleştenilor, conform digisport.ro.

„Am luat două campionate, nu ştiu câte Cupe, nu ştiu câte Supercupe… am distrus Rapidul, da! Niciun jucător care a semnat, când am fost preşedinte, nu s-a dus la FIFA. Niciun jucător nu a câştigat un proces cu Rapidul din cauza unei erori făcute de mine. Nu ştiu la ce se referă domnul Şucu, marele domn Şucu!

Niciun jucător străin nu a mers la FIFA. Eu am crezut că e matol, dacă bate câmpii… Să spună concret. Îi doresc şi eu lui domnul Şucu şi celor care îl înconjoară să facă şi ei ce am făcut eu cât am fost cu domnul Copos, cât a fost Zotta, Sichitiu. Deocamdată minte lumea, îi minte pe oamenii care ţin cu Rapidul. Treaba lui, se minte singur!

Pentru ce investeşte, jos pălăria. Dar dacă are 7 milioane datorii. Domnule Şucu, rămâi la scaune şi la canapele şi ce ştii tu să faci, lasă fotbalul că până vei învăţa vei pierde multe milioane. Rapidul dacă a ajuns în faliment, toţi am greşit. Dar eu nu poate să vină să ne acuze acum. El ce plăteşte acum? Să dai cu varul, să baţi câmpii… Vorbim ca proştii în tot felul de conferinţe de presă. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu ştii nimic. Când ai sfătuitori de 1.60 metri e greu să reuşeşti!„, a declarat Dinu Gheorghe.

Dinu Gheorghe a fost preşedintele Rapidului între 1997 şi 2006. A mai revenit apoi la club în 2010, 2015 şi 2016. Două titluri au cucerit giuleştenii în cele patru mandate ale lui Dinu Gheorghe.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed