Scandal uriaş la Rapid! Dan Şucu a declanşat războiul cu doi foşti şefi din Giuleşti. Acuzaţii devastatoare ale patronului

Scandal uriaş la Rapid! Dan Şucu a declanşat războiul cu doi foşti şefi din Giuleşti. Acuzaţii devastatoare ale patronului la adresa fostului preşedinte al Rapidului, Dinu Gheorghe. Vizat a fost şi Constantin Zotta.

Dan Şucu se implică într-un război uriaş. A acuzat vechea conducere a Rapidului că i-a lăsat datorii uriaşe, de peste 3 milioane de euro.

Scandal uriaş la Rapid!

Dan Şucu vrea să ducă Rapid în fruntea clasamentului. Momentan, giuleştenii sunt departe de a lua titlul în Superliga. Paatronul a atacat însă un om care a câştigat mai multe trofee în Giuleşti. „Au forţat şi au delapidat. Găsesc în spațiul public oameni precum Dinu Gheorghe sau Constantin Zotta, care au distrus Rapidul, iar acum vin să ne învețe pe noi ce să facem și cum să rezolvăm orice problemă.

Nenorocirile create de dânșii ne-au costat peste 3 milioane de euro în ultimii doi ani. Nu se poate să mergem în această direcție. Trebuie să fim atenți cu cine ne consultăm. Ne consultăm cu un om care a construit sau cu unul care a distrus?

Și mai sunt și alții care au distrus tot pe ce au pus mâna. Au furat, au delapidat, au ajuns la pușcărie, iar acum vin să ne învețe. E fără sens”, a declarat Dan Șucu pentru site-ul oficial al Rapidului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed