Gigi Becali a dat lovitura! Jucătorul care tocmai a semnat cu FCSB. Suma plătită de latifundiarul din Pipera

Gigi Becali a dat lovitura! Jucătorul care tocmai a semnat cu FCSB. Suma plătită de latifundiarul din Pipera. Este vorba despre unul dintre oamenii de bază ai rivalei din Superliga.

Gigi Becali l-a acontat pe Lukas Zima. Portarul celor de la Petrolul tocmai a semnat cu FCSBşi va deveni jucătorul campioanei României din această iarnă.

Gigi Becali a dat lovitura!

După mai multe zile în care au fost numai speculaţii în privinţa transferului, cele două părţi au bătut palma. Zima se va alătura jucătorilor lui Elias Charalambous din luna ianuarie, conform gsp.ro. Sursa citată spune că Lukas Zima a semnat un contract valabil pe trei ani cu FCSB.

Gigi Becali a plătit suma de 250.000 de euro pentru acest transfer, jumătate din suma pe care oficialii celor de la Petrolul Ploieşti au cerut-o în primă fază. Cotat la 850.000 de euro pe trasnfermarkt.com, Lukas Zima a ajuns la Petrolul Ploieşti în vara anului 2023, din postura de jucător liber de contract, după despărţirea de Venlo, din Olanda.

Plecat de la echipa de tineret a celor de la Slavia, în 2011, la Genoa, cehul a mai evoluat în cariera sa la mai multe echipe din Italia sub formă de împrumut, înainte de a ajunge în Olanda, în 2021.

În acest sezon, Zima a evoluat în 12 meciuri pentru Petrolul Ploieşti şi a primit 11 goluri. Din cele 12 partide în care a apărat poarta „lupilor galbeni”, Zima a reuşit în 6 rânduri să încheie meciul fără gol primit.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed