Max Verstappen are tupeu! Cum vrea să îi destabilizeze pe rivali. Afirmaţii tari la adresa celor de la McLaren Mercedes

Max Verstappen are tupeu! S-a aflat cum vrea să îi destabilizeze pe rivali. Afirmaţii tari la adresa celor de la McLaren Mercedes. Pilotul celor de la Red Bull Racing a vorbit despre ierarhia de la echipa rivală.

Max Verstappen a dat un verdict categoric despre situaţia piloţilor de la McLaren Mercedes. Se pare că Oscar Piastri a acceptat să fie pilotul al doilea, după Lando Norris.

Max Verstappen are tupeu!

Max Verstappen este de părere că Oscar Piastri este prea bun pentru a fi numărul 2 în cadrul echipei. Olandezul a recunscut că el nu ar fi acceptat această poziţie în locul australianului.

Pilotul lui Red Bull Racning spune că australianul Oscar Piastri este prea bun pentru a fi doar numărul 2 la echipa sa McLaren-Merrcedes, având un rol de susţinere pentru britanicul Lando Norris.

„În opinia mea, cu siguranţă Piastri nu ar trebui să fie numărul 2 la McLaren-Mercedes. Eu, dacă eram în locul lui, nu acceptam asta. Sigur, mie îmi e uşor să vorbesc, eu am zece ani de F1 faţă de el, care are doar doi, dar îl văd că este foarte talentat, este foarte bun, face progrese, nu ar trebui să accepte rol secundar doar pentru că i s-a cerut asta”, a spus olandezul.

Piastri a ocupat locul 3 în Marele Premiu de Formula 1 de la Singapore, de pe 22 septembrie, cursă câştigată de Norris. Asta după ce australianul, pe 15 septembrie, terminase pe primul loc la MP al Azerbaidjanului.

În clasamentul general la zi din Formula 1, Verstappen este lider, cu 331 de puncte, urmat de Norris, Charles Leclerc şi Piastri, cu 279, 245, respectiv 237 de puncte. Formula 1 revine la finalul acestei săptămâni cu Marele Premiu al Statelor Unite. Cursa e duminică, de la ora 22:00.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed