Vestea momentului despre Dennis Man! Italienii au dat verdictul despre tricolor. Şi Valentin Mihăilă, direct vizat

Vestea momentului despre Dennis Man! Italienii au dat verdictul despre tricolor. Şi Valentin Mihăilă, direct vizat. Cei doi au fost titulari în meciurile României cu Cipru, scor 3-0, și cu Lituania, scor 2-1, din Liga Națiunilor.

Prestațiile lui Dennis Man și Valentin Mihăilă de la națională nu au trecut neobservate de italieni.

Vestea momentului despre Dennis Man!

După ce Dennis Man și Valentin Mihăilă au revenit la Parma, jurnaliștii italieni le-au făcut ”radiografia” evoluțiilor de la prima reprezentativă. Cei doi ar putea fi pe teren la gruparea emiliană la meciul de sâmbătă din Serie A, contra celor de la Como, de la ora 16:00.

”Gol și pase decisive pentru Dennis Man. Românul continuă să fie decisiv, chiar și pentru națională. Două apariții pentru Man, ambele ca titular.

În primul meci a fost înlocuit în minutul 72, în timp ce în al doilea în minutul 84”, spune Tuttomercatoweb, despre Dennis Man.

Nici Valentin Mihăilă nu a trecut neobservat. ”Timp de joc practic identic și pentru celălalt cruciat la naționala României. Valentin Mihaila a jucat întregul meci împotriva Ciprului, în timp ce împotriva Lituaniei a fost înlocuit în minutul 73.

România a câștigat ambele meciuri, inclusiv al doilea împotriva Lituaniei, cu 2-1. Selecționata lui Lucescu continuă să zboare, conducând grupa Ligii Națiunilor”, au mai spus italienii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed