Prestaţie stelară pentru cea mai frumoasă sportivă din România! Nu i-a dat nicio şansă adversarei. Bernadette Szocs, prestaţie de mare campioană / Foto

Prestaţie stelară pentru cea mai frumoasă sportivă din România! Nu i-a dat nicio şansă adversarei. Bernadette Szocs, prestaţie de mare campioană în primul tur de la Campionatul European Individual.

Cea mai frumoasă sportivă din România a făcut senzaţie în turul inaugural al probei de simplu. Bernadette Szocs a avut o prestaţie foarte bună.

Prestaţie stelară pentru cea mai frumoasă sportivă din România!

Cea mai frumoasă sportivă din România nu i-a dat nicio şansă adversarei. Bernadette Szocs a avut un meci perfect în primul duel de la simplu. Românca de pe locul 12 WTT a întâlnit-o pe Maria Berzosa, reprezentanta Spaniei, în primul duel de pe tabloul principal de la Linz.

Românca s-a impus fără drept de apel cu 4-0. A obţinut calificarea în turul secund al competiţiei care se desfăşoară la Linz. Bernadette Szocs a dominat în totalitate partida de la Linz şi a reuşit mai multe puncte spectaculoase în duelul cu Maria Berzosa, conform as.ro.

Cel mai bun set din partida din primul tur a fost al doilea. Românca s-a impus cu 11-2 şi nu i-a dat prea multe şarse adversarei sale. În turul secund, Bernadette Szocs va juca împotriva câştigătoarei dintre Elena Zaharia şi Anett Kaufmann, din Germania.

Acesta a fost al treilea meci al zilei pentru Berni la Linz. De dimineaţă, românca a jucat alături de Ovidiu Ionescu, dar cei doi au pierdut duelul la dublu mixt cu perechea Patrick Franziska / Anett Kaufmann. Două ore mai târziu, românca a câştigat meciul la dublu feminin alături de Sofia Polcanova, în faţa perechii Solomiya Brateyko / Veronika Matiunina.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed