Vedeta lui Elias Charalambous şi-a decis viitorul! Când va pleca de la FCSB. Anunţ clar al atacantului

Vedeta lui Elias Charalambous şi-a decis viitorul! Când va pleca de la FCSB. Anunţ clar al atacantului. Daniel Bîrligea, preferatul lui Gigi Becali a dezvăluit care sunt obiectivele sale, după ce a impresionat în Europa Leauge.

Vedeta lui Elias Charalambous a avut un debut spectaculos la FCSB. A marcat 2 goluri în meciurile cu RFS şi PAOK. Mai mult, acesta a avut o reușită şi în Superliga, în victoria la limită cu Gloria Buzău.

Vedeta lui Elias Charalambous şi-a decis viitorul!

Impresionați de reușitele sale, jurnaliștii polonezi l-au luat la întrebări pe jucător. Sunt convinși că Daniel Bîrligea nu va rămâne foarte multă vreme în lotul lui FCSB.

”Ești tânăr și talentat, dar, cu siguranță, FCSB nu este cea mai bună echipă la care poți ajunge. Cât mai ai de gând să stai acolo?”, a fost întrebarea primită de atacant, conform prostozautu.pl.

Fotbalistul celor de la FCSB nu se gândește la plecare, dar este convins că, la momentul potrivit, va părăsi campioana României.

”Vreau să dovedesc că pot fi chiar mai bun decât am fost până acum. Voi rămâne aici cât timp am nevoie pentru a demonstra că pot mai mult. Sunt convins că voi pleca la momentul potrivit, dar nu la asta mă gândesc acum. Vreau să mă bucur de fotbal și de fanii noștri excepționali”, a declarat Daniel Bîrligea.

Gigi Becali a plătit peste 2 milioane de euro în schimbul atacantului celor de la CFR Cluj. Atacantul are o cotă de piaţă în valoare de 2 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed