Dan Şucu i-a decis soarta lui Marius Şumudică! Şedinţă de ultimă oră la Rapid. Mesaj dur pentru jucători

Dan Şucu i-a decis soarta lui Marius Şumudică! Şedinţă de ultimă oră la Rapid. Mesaj dur pentru jucători. Patronul echipei din Giuleşti nu a mai suportat jocul slab şi a decis să vorbească personal cu toată lumea.

Dan Şucu i-a convocat pe toţi la întâlnire. I-a criticat pe jucători pentru reultatele slabe din acest sezon de Superliga.

Dan Şucu i-a decis soarta lui Marius Şumudică!

Dan Șucu se implică masiv la Rapid. A avut o discuţie dură cu jucătorii şi antrenorii la noua bază de pregătire ridicată de Șucu la ”Coresi”, conform digisport.ro. Baza este folosită în primul rând de Școala de Fotbal Rapid, dar echipa mare, mănâncă și ea acolo de câteva zile.

Motivul ședinței a fost cel legat de rezultatele foarte proaste ale echipei din Superliga. Asta în ciuda investiţiilor importante făcute chiar şi în această vară. Mai mult, Şucu a trecut şi la ameninţări. Ar fi spus că dacă echipa nu-şi revine jucătorii vor începe să resimtă probleme financiare, conform sursei citate. Mai exct, Şucu vrea să întârzie la limita legală plăţile.

Marius Șumudică beneficiază de sprijinul total al lui Dan Șucu până la finalul campionatului. Asta indiferent dacă echipa se va califica sau nu în play-off. Antrenorul, în schimb, are obligația, însă, să construiască o echipă de învingători, ceea ce implică inclusiv renunțarea la fotbaliștii care nu demonstrează că merită susținerea primită.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed