Dezvăluirea momentului despre fiica lui Ion Ţiriac! Cu ce se ocupă, de fapt, tânăra. Mama Ioanei a făcut totul public / Foto

Dezvăluirea momentului despre fiica lui Ion Ţiriac! S-a aflat cu ce se ocupă, de fapt, tânăra. Mama Ioanei a făcut totul public. Mezina magnatului a intrat într-o industrie extrem de bănoasă, în Dubai.

Fiica lui Ion Ţiriac seamănă cu tatăl ei. Şi-a ales un domeniu în care banii sunt extrem de importanţi.

Dezvăluirea momentului despre fiica lui Ion Ţiriac!

Fiica lui Ion Ţiriac lucrează în domeniul imobiliarelor, în Dubai. La doar 27 de ani, fiica magnatului şi-a construit o carieră în domeniul imobiliarelor. Nu are nici o legătură cu lumea sportului, dar se bucură de un real succes. Fiica miliardarului lucrează în Dubai, cunoscut drept raiul milionarilor.

Ioana este fiica cea mică a lui Țiriac. Magnatul are trei copii. Pe Ioana și Karim din relația cu jurnalista de origine egipteană Sophie Ayad. Pe Alexandru Ion cu fostul fotomodel Mikette Von Issenberg.

Singura fiică a miliardarului român a absolvit liceul în București. Apoi și-a continuat studiile peste ocean. Ioana a plecat să studieze în Statele Unite, unde a absolvit cursurile Universității din Miami. Acolo, tânăra în vârstă de 27 de ani s-a specializat în economie. Cu toate acestea, nu a vrut să se ocupe de afacerile familiei. Chiar mama sa a fost cea care a făcut marele anunț.

Ioana a intrat pe piața imobiliară din Emiratele Arabe Unite. S-a angajat la o firmă importantă. Sophie Ayad, mama tinerei în vârstă de 27 de ani, a fost cea care a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu fiica sa alături de alți agenți imobiliari.

Fiica miliardarului a fost mereu rezervată în ceea ce privește viața sa privată. Chiar şi aşa, pe Instagram are o comunitate de peste 30.000 de urmăritori.

Sophie Ayad, mama Ioanei, a rămas în relații bune cu Ion Țiriac, chiar și după despărțire. Cei doi au format un cuplu timp de 9 ani. Jurnalista de origine egipteană se bucură în continuare de un grad important de popularitate. Asta datorită renumelui pe care și l-a făcut în profesie.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed