Elias Charalambous îşi pierde vedeta?! Jucătorul de la FCSB, aproape de mutarea carierei. Este dorit în Premier League

S-a dat startul negocierilor pentru Joyskim Dawa! FCSB a primit mai multe oferte pe numele camerunezului, atât din Premier League, cât și din Championship. Fulham, Leicester, Everton, Burnley și Leeds United sunt interesate de serviciile sale.

Conform presei britanice, Fulham a înaintat discuțiile pentru un potențial transfer, însă lucrurile nu sunt atât de ușoare pe cât ar părea. Patronul FCSB, Gigi Becali, a admis faptul că oricine vrea să-l achiziționeze pe fundaș, trebuie să îi achite clauza de 4 milioane de euro.

Jucătorul de la FCSB, aproape de mutarea carierei!

Carlton Palmer, cel care a înregistrat 261 de meciuri în Premier League, majoritatea la Leeds United, și 18 prezențe la naționala Angliei, a vorbit despre situația fundașului.

„E privit ca un fotbalist care a înflorit târziu. Acum are 28 de ani. Evoluțiile sale de ‘Omul Meciului’ au stârnit o mare vâlvă. În special după ce a câștigat primele două meciuri din Europa League.

Numeroase echipe au trimis scouteri și l-au urmărit. Leeds, cu accidentările pe care le are.. Va căuta să aducă întăriri în iarnă. Camerunezul are o clauză de 5 milioane. Îl face o opțiune relativ ieftină.

Dar Leeds nu se gândește la jucători care pot juca în Championship și atât. Ci și la cei care o pot face și în Premier League. Ce a făcut Leeds în ultima vreme a fost să ia jucători tineri și să îi vândă pe sume mari, iar acest model a dat randament foarte bun.

Deci asta vor face în principal, dar un Dawa de 28 de ani ar aduce acea experiență prin care să-i ducă la un nivel mai înalt și i-ar ajuta să își mențină locul în Premier League, în cazul promovării!”, a declarat fostul închizător de 58 de ani, conform presei britanice.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed