Zeljko Kopic face dezvăluirea momentului! Jucătorii care revin, de urgenţă, la Dinamo. Vor evolua în Derby de România

Zeljko Kopic nu se mai teme pentru meciul de duminică cu FCSB. Lotul lui Dinamo este complet, jucătorii au revenit la echipă și sunt gata să ia cu asalt cele trei puncte de pe Arena Națională.

Dinamo joacă cu FCSB, duminică, de la ora 21:00, pe Arena Națională, acolo unde sunt așteptați în jur de 40 de mii de spectatori.

Zeljko Kopic face dezvăluirea momentului!

Înainte de meciul direct de duminică, tehnicianul de la Dinamo a anunțat că staff-ul a profitat de această pauza competițională și a recuperat câțiva jucători importanți din lotul echipei, care vor fi disponibili la meciul cu FCSB.

„Am folosit această pauză pentru a recupera câțiva jucători. Pentru a-i aduce într-o formă mai bună și pentru a pregăti echipa atât fizic, cât și mental pentru derby și meciurile următoare. În acest moment, cred că avem o energie bună, un spirit bun în echipă. Vom fi pregătiți pentru meciurile care urmează.

A fost într-adevăr o perioadă dificilă, dar acum e în trecut. Astăzi, Rosca și Licsandru sunt cu echipa de sub 21 de ani, iar Josue Homawoo s-a alăturat echipei. După ce se întorc de la naționala de tineret, vom avea un lot complet la antrenamente. Ceea ce este o veste bună pentru mine, pentru echipă, pentru club și pentru suporteri.

Selmani și Hakim au jucat deja 45 de minute într-un meci amical sâmbătă. Cîrjan se recuperează și ar trebui să fie gata și el. Acestea sunt vești importante și bune pentru toți”, a declarat, potrivit Radio Dinamo1948, Zeljko Kopic.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed