Anunţul momentului despre Radu Drăgușin! Englezii au reacţiont imediat. Ce au spus despre prestaţia tricolorului

Radu Drăgușin a fost extrem de lăudat după golul pe care l-a marcat în partida România-Cipru, 3-0! O altă reușită a fundașului român s-a produs în ultima partidă a lunii octombrie, cu Lituania, acolo unde a avut o acțiune de vis și a contribuit la golul lui Denis Drăguș, din minutul 65.

Radu Drăgușin a fost notat cu 6,6 de către SofaScore. Tottenham a vorbit la superlativ despre fundașul în vârstă de 22 de ani.

Anunţul momentului despre Radu Drăguşin!

„Radu Drăgușin – proaspăt marcator al primului său gol pentru echipa națională a jucat a 24-a partidă pentru România. Echipa sa a revenit după ce a fost condusă și a obținut o victorie cu 2-1 în Lituania.

În urma unui penalty transformat de Armandas Kucys în minutul 7, Răzvan Marin a egalat cu o lovitură de pedeapsă 11 minute mai târziu, înainte ca fundașul nostru să joace un rol-cheie în ceea ce s-a dovedit a fi golul decisiv în minutul 65, ieșind din apărare pentru a lansa un contraatac și servindu-l pe Dennis Man, care l-a introdus pe Denis Draguș pentru a asigura cele trei puncte!”, au scris cei de la Tottenham, pe site-ul oficial.

„Cum-necum am reușit să scoatem cele 3 puncte!”

România a ajuns la 12 puncte în Liga C – Grupa 2. La finalul partidei cu Lituania, fundașul lui Tottenham s-a plâns de calitatea proastă a gazonului de la Kaunas.

„Suntem fericiți că am încheiat aceste două meciuri cu două victorii. Aveam nevoie de ele și le-am obținut. Rămâne să construim în continuare pe viitor. Nu ne plac echipele masive, dar nici terenul prost nu ne place.

Cum-necum am reușit să scoatem cele 3 puncte. Am arătat că suntem o echipă ambițioasă. Nu ne lăsăm niciodată. Pentru România o să muncim și o să ne luptăm până la final!”, a declarat Radu Drăgușin, după Lituania – România 1-2.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed