Debut perfect pentru cea mai frumoasă sportivă din România! Bernadette Szocs, victorie categorică la dublu mixt. Românii fac senzaţie la europene / Foto

Debut perfect pentru cea mai frumoasă sportivă din România! Bernadette Szocs, victorie categorică la dublu mixt. Românii fac senzaţie la europene. Debut fără greşeală la Campionatul European Individual.

Cea mai frumoasă sportivă din România este în mare formă. Echipa formată din Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu a reușit să se califice în turul al doilea la dublu mixt, după o victorie categorică.

Debut perfect pentru cea mai frumoasă sportivă din România!

Cea mai frumoasă sportivă din România a început în forţă turneul. Perechea din ţara noastră s-a impus cu scorul de 3-0 (11-7, 11-6, 11-7). Nu a dat nicio şansă echipei formate din Ana Tofant și Peter Hribar.

Nu doar Bernadette Szocs și Ionescu au avut un parcurs perfect. Cealaltă pereche românească, formată din Elizabeta Samara și Eduard Ionescu, a dominat clar primul lor meci. A învins perechea Andrei Putuntica și Kornelija Riliskyte, tot cu scorul de 3-0 (11-1, 11-7, 11-1).

Românii și-au impus jocul încă din primele schimburi și nu le-au dat nicio șansă adversarilor. Performanțele continuă și la alte probe. Ovidiu Ionescu a avut succes și la dublu masculin. Acolo a trecut cu brio de calificări. Elena Zaharia a obținut o victorie importantă care o propulsează pe tabloul principal al probei de simplu feminin.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed