Mircea Rednic nu iartă! Mesaj dur pentru cei de la Dinamo. Tocmai a câștigat o suma importantă de bani

Mircea Rednic a avut un mesaj pentru conducerea lui Dinamo după ce a câștigat procesul. Antrenorul trebuie să primească 32.000.

Antrenorul celor de la UTA spune că totul se putea rezolva și pe cale amiabilă, dacă șefii clubului ar fi dorit să discute cu el.

Mircea Rednic, mesaj dur pentru cei de la Dinamo

Mircea Rednic a fost furios când a fost dat afară și a dat clubul în judecată pentru a-și recupera patru salarii. Instanța i-a dat deptate, iar câinii sunt buni de plată.

Antrenorul a povestit pentru Fanatik faptul că cel mai tare l-a înfuriat că a fost dat afară printr-un fax.

”Îmi pare rău că s-a ajuns aici, pentru că dacă aș fi fost chemat la o discuție lucrurile se puteau rezolva. Dar nu am acceptat faptul că vorbisem ceva cu cei din conducere, apoi am fost dat afară printr-o înștiințare pe fax, așa cum s-a întâmplat când am plecat de la Dinamo”, a spus Mircea Rednic, citat de fanatik.ro.

Inițial, Rednic pierduse procesul. Apoi Curtea de Apel București i-a dat dreptate. Decizia este una definitivă.

„Admite apelul. Schimbă în totalitate sentința apelată, în sensul că – Admite contestația. Obligă administratorul judiciar la plată către contestator a sumei de 32.000 de euro cu titlul de creanță curentă. Definitivă. Pronunțatăă prin punerea soluției la dispoziția părților de către grefa instanței, azi, 16.10.2024”

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed