Prima reacție a „câinilor” după ce au pierdut procesul! Mesaj pentru Mircea Rednic. Când îşi va primi banii

Dinamo a reacționat după ce a pierdut procesul cu Mircea Rednic. Curtea de Apel București a hotărât azi ca antrenorul să primească de la fostul său club 32.000 de euro.

Antrenorul celor de la UTA a dat în judecată clubul în urmă cu apoape trei ani. Acesta a a fost deranjat de modul în caree s-a procedat în decembrie 2021 atunci când a fost dat afară.

Prima reacție a „câinilor” după ce au pierdut procesul cu Mircea Rednic

Mircea Rednic trebuie să primească 32.000 de euro de la Dinamo, decizia Curții de Apel București fiind una definitivă. Suma reprezintă cele patru salarii pe care nu le-a primit.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului de atunci, a avut o primă reacție, pentru gsp.ro, după ce a aflat.

 „Dacă este o decizie, definitivă, a Curții de Apel… Ce pot eu să comentez? Pot eu să emit judecăți la adresa Curții de Apel? Dacă așa a decis justiția, Dinamo se va achita de plată. Tot ceea ce facem, facem în litera legii.

Personal, vreau să vă zic că este o ușurare! De ce? E ca și cum te-ai judeca permanent cu o rudă. Mircea Rednic e dinamovist desăvârșit… N-avem cum tăgădui acest detaliu. Doamne ajută să-i folosească bine, mă refer la acei bani…

Știu că a avut acea supărare pentru acel moment. Respectăm decizia (Curții de Apel) și să ne auzim cu bine”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru GSP.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed