Jucător de Mondiale pentru Mircea Lucescu! Omul lui Răzvan Burleanu face dezvăluiri din interior. Fotbalistul de care s-a interesat

Jucător de Mondiale pentru Mircea Lucescu! Omul lui Răzvan Burleanu face dezvăluiri din interior. Fotbalistul de care s-a interesat. Selecţionerul se ocupă de echipa mare, dar se uită atent şi la loturile de tineret.

Mircea Lucescu l-a remarcat  pe unul dintre tricolorii care au reuşit calificarea la EURO 2025. Este vorba despre Umit Akdag, de la naţionala de tineret.

Jucător de Mondiale pentru Mircea Lucescu!

Umit Akdag a fost titular în meciul României U21 cu Elveția U21, scor 3-1, din Giulești. Fundaşul cu origini din Turcia i-a atras atenția și lui Mircea Lucescu, selecționerul naționalei mari. Marius Niculae, managerul loturilor de tineret din cadrul FRF, a dezvăluit că selecţionerul s-a interesat de apărătorul central cu origini turcești.

Acesta ar putea fi convocat la naționala mare a României în perioada următoare, dacă Mircea Lucescu va dori să-l vadă la lucru sub comanda sa. ”Ca să dau un insider așa, am vorbit acum o lună cu Mircea Lucescu despre el (n.r. Umit Akdag). Urmează să decidă (n.r. dacă îl va convoca sau nu)”, a spus Marius Niculae, conform digisport.ro.

Umit Akdag este legitimat în prezent la Toulouse, în Ligue 1. „Nu vreau să mă gândesc la asta (n.r. la naționala de seniori a României), sunt fericit, am dat gol, ne-am calificat.

Acum nu cred, să fiu sincer, nu! Știu că și în România e un campionat bun, dar am obiective mai mari”, a spus Umit Akdag, la finalul meciului cu Elveția U21.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed