Probleme mari pentru Răzvan Lucescu! S-a aflat înaintea meciului. Jucătorii pe care nu se poate baza în derby

Răzvan Lucescu întâmpină probleme în lot înaintea derby-ului cu AEK. Campioana Greciei nu se va putea pe o parte din jucătorii importanți ai echipei, iar cele trei puncte sunt importante pentru păstrarea locului de lider.

PAOK Salonic va juca pe terenul celor de la AEK Atena duminică, 20 octombrie, de la ora 20:30, Meciul va marca etapa cu numărul 8 din campionatul Greciei.

Probleme mari pentru Răzvan Lucescu!

Înaintea confruntării, Răzvan Lucescu întâmpină probleme în lot, deoarece nu se poate baza pe unii dintre jucătorii importanți ai echipei. Giannis Konstantelias şi Shola Shoretire sunt răciţi. În timp ce Abdul Rahman Baba, Jonny Otto, Andrija Živković şi Brandon Thomas vin după accidentări.

Mai mult de atât Omar Colley, Kiril Despodov şi Mady Camara au fost convocați la echipele naționale și s-ar putea să nu fie sută la sută pregătoți pentru un duel la echipa de club.

Nici portarul echipei nu este 100% apt, însă Dominik Kotarski este așteptat să poată juca duminică.

PAOK și AEK sunt primele echipe din clasamentul din Grecia. Echipa lui Răzvan Lucescu ocupă primul loc, cu 16 puncte adunate, după 7 etape. În timp ce AEK ocupă locul doi, cu 14 puncte acumulate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed