Gigi Becali a dat verdictul! Cum a ajuns naţionala lui Mircea Lucescu să aibă victorii pe linie. Jucătorii ţintiţi de latifundiarul din Pipera

Gigi Becali a dat verdictul! Cum a ajuns naţionala lui Mircea Lucescu să aibă victorii pe linie. Jucătorii ţintiţi de latifundiarul din Pipera. Şeful celor de la FCSB a văzut meciul cu Lituania, din Liga Naţiunilor, şi a spus clar.

Gigi Becali a lăudat la scenă deschisă patru dintre jucătorii lui Mircea Lucescu. Spune că cei 4 au fost decisivi în Liga Naţiunilor.

Gigi Becali a dat verdictul!

România a câştigat meciul cu Lituania şi are 4 victorii din 4 meciuri în grupa de Liga Naţiunilor. „(N.r. Va juca Bîrligea la națională?) Pe mine nu prea mă interesează, eu valoarea lui Bîrligea o știu, mă interesează ce face la mine. E bine că de când a venit Lucescu, am și eu o bucurie, mă bucur, țin pumnii echipei. De când a venit el, țin pumnii, cum e și normal. Până acum nu mă interesa. Lucescu e un om de calitate, nu se ceartă cu nimeni, își vede de treaba lui, nu poți să zici că are niște interese.

Patru meciuri câștigate, ce să zici. Victorii categorice, nu cu noroc, că am dat cu Elveția două goluri, că a scăpat pe contraatac. Victoria e victorie, e periculoasă echipa, se joacă fotbal. E fotbal, se joacă fotbal, nu mai jucăm cu 5-2-2. Joci 6-7 în apărare, nu, tată, la noi e inițiativa, noi suntem cu fundașii la centru. Așa-mi place mie fotbalul. A adus fotbal, jucăm fotbal.

Care e norocul lui, a venit un Stanciu, un Man, un Mihăilă, chiar și Drăguș…dar e Man, o echipă care e mare, trebuie să aibă un jucător mare, e Man. E și Drăguș, Stanciu. Acum avem vreo 4 jucători. Drăgușin, Stanciu, Man și pot să zic și Drăguș, a dat goluri. E atacant, își face treaba de atacant.

Pe Mihăilă nu a făcut ceva extraordinar, e jucător bun acolo. Dar aceștia 4 sunt fotbaliști, Drăguș, Drăgușin, Man și Stanciu, țin echipa națională în spate„, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Naţionala urmează să joace ultimele două meciuri din Liga Naţiunilor în luna noiembrie. Tricolorii mai au de jucat două partide pe teren propriu, cu Kosovo şi Cipru.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed