Tragedia momentului în România! S-a stins din viaţă la doar 24 de ani. Decesul sportivului, învăluit în mister

Tragedia momentului în România! S-a stins din viaţă la doar 24 de ani. Decesul sportivului, învăluit în mister. Este vorba despre unul dintre cei mai buni jucători care evoluau în campionatul intern.

Tragedia momentului în România. A decedat fostul junior al echipei de baschet a celor de la BC CSU Sibiu Darius Vintilă. Acesta a murit la doar 24 de ani.

Tragedia momentului în România!

Tragedie cumplită în România. Fostul junior al sibienilor, care a făcut parte din Generaţia 2000 antrenată de Alex Kovacs, a încetat din viaţă. Momenta, cauzele decesului sunt învăluite în mister.

„Cu inima încărcată și mult prea devreme ne luăm rămas-bun de la Darius Vintilă, fost junior al echipei CSU Sibiu. Vestea prematură ne-a cutremurat și nu ne rămane decât să te păstrăm în gând și-n amintiri, plin de emoție și cu o energie aparte, așa cum ai jucat fiecare meci.

Gândurile noastre sunt îndreptate spre familie și cei apropriați în aceste momente imposibile de imaginat. Darius a facut parte din echipa generatiei 2000, antrenată de la Alex Kovacs. Odihneste-te în pace, Darius Vintilă! Vei rămâne mereu parte din echipa noastră!„, a transmis BC CSU Sibiu pe contul oficial de Facebook.

Primul antrenor al lui Darius, Alex Kovacs, a reacţionat la aflarea veştii. „Dragul nostru Darius,

Drum lin spre Imparatia lui Dumnezeu, aici pe pământ, de cand ai batut prima data mingea in sala de antrenament am vazut copilul ambitios, curajos, vesel, energic, mereu cu zambetul pe buze, mereu increzator!

Nu exista cuvinte prin care sa ne exprimam dragostea si respectul fata de tine, copil drag si bun! Iti multumesc pentru toate gandurile bune si mesajele pe care ni le-ai transmis de-a lungul anilor! Îngerii iti vor fi de acum incolo mereu aproape!

Semnat: antrenorul tau sau cum iti placea tie sa spui, al doilea tata, Alex Kovacs! RAMAS BUN, NUMARUL 1„, a fost mesajul postat de Alex Kovacs pe reţelele sociale.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed