S-a aflat adevărul despre fosta iubită a lui Adrian Mutu! Cu ce se ocupă vedeta. A fost umilită, în trecut, de un şef de club / Foto

S-a aflat adevărul despre fosta iubită a lui Adrian Mutu! Cu ce se ocupă vedeta. A fost umilită, în trecut, de un şef de club. Una dintre cele mai frumoase femei din lume nu şi-a pierdut farmecul, deşi a ajuns la 42 de ani.

Fosta iubită a lui Adrian Mutu continuă să uimească prin frumuseţea ei. În acest moment, a ajuns prezentatoare TV.

S-a aflat adevărul despre fosta iubită a lui Adrian Mutu!

Fosta iubită a lui Adrian Mutu a fost umilită, în trecut de preşedintele celor de la Real Madrid. Este vorba de modelul venezuelean Aida Yespica. Femeia celebră ar fi o avut o scurtă aventură cu Adrian Mutu în 2005, când acesta juca la Juventus. De-a lungul timpului, Yespica a fost acuzată că a avut mai multe relaţii neoficiale cu fotbalişti şi oameni din fotbal. S-a iubit cu fotbalişti precum Christian Vieri sau Matteo Ferarri.

Ajunsă la 42 de ani, Aida Yespica nu ezită să pozeze în ipostaze provocatoare. Aaceasta a fost desemnată Miss Venezuela 2002, dar arată demenţial şi în prezent. Acum, îşi continuă carieră în modelling şi participă şi la diferite emisiuni TV.

A fost centrul unui scandal uriaş în momentul în care a avut o relaţie cu Mesut Ozil, pe vremea cânf starul german juca la Real Madrid şi era antrenat de Jose Mourinho. În timpul unei conversații din 2012, Florentino Perez ar fi râs despre viața personală a lui Mesut Ozil. Nici Jose Mourinho, antrenorul de atunci al galacticilor, nu l-a menajat.

„Când Ozil a venit la Madrid, și-a înlocuit iubita cu un model italian din Milano. Își lua un avion privat, mergea să se culce cu ea, după care se întorcea. Relația lor a ținut până când Mourinho i-a spus că modelul acela s-a culcat cu tot vestiarul lui Inter și al lui AC Milan, inclusiv cu oamenii din staff-ul lor„, ar fi spus Florentino Perez pe înregistrare, potrivit El Confidential. Potrivit presei din Spania, Perez s-a referit la modelul venezuelean Aida Yespica.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed