Vestea momentului pentru fanii campioanei! Cât va costa un bilet la derby-ul cu Rapid. Meci crucial pentru băieţii lui Elias Charalambous

Vestea momentului pentru fanii campioanei! Cât va costa un bilet la derby-ul cu Rapid. Meci crucial pentru băieţii lui Elias Charalambous. FCSB are un start mai slab de Superliga, dar are în faţă o serie de partide extrem de dificile.

Pentru echipa lui Elias Charalambous urmează două meciuri cu Dinamo şi disputa cu Rangers, din Europa League. Şi meciul cu Rapid este destul de aproape.

Vestea momentului pentru fanii campioanei!

FCSB a anunțat că a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Rapid, de pe Arena Națională. În etapa cu numărul 14 din Superliga, băieţii lui Elias Charalambous primesc vizita celor de la Rapid, pe Arena Națională. Meciul se va disputa pe data de 27 octombrie de la ora 21:00.

FCSB a făcut anunțul prin intermediul rețelelor sociale. Roș-albaștrii mai au de disputat încă două meciuri, unul în Superliga și unul în Europa, până la partida cu Rapid. Niciunul dintre acestea nu este pe teren propriu.

„Bilete online pentru FCSB – Rapid! Campioana României va pune în vânzare online biletele pentru meciul cu Rapid, contând pentru a 14-a etapă a Superligii, sezonul 2024-2025 și care se va disputa duminică, 27 octombrie, începând cu ora 21:00, pe National Arena. Tichetele vor fi disponibile începând de miercuri, 16 octombrie, ora 12:00, pe platforma de ticketing a clubului, www.bilete-fcsb.ro.

Casele de bilete de la National Arena vor fi deschise conform următorului program:
SÂMBĂTĂ – 26 octombrie – 12:00 – 19:00 (Bulevardul Basarabia)
DUMINICĂ – 27 octombrie – 12:00 – 21:00 (Bulevardul Basarabia, Str. Maior Ion Coravu)”, a transmis FCSB.

FCSB nu a mai câștigat un meci în fața Rapidului din noiembrie 2022. În sezonul precedent, giuleștenii s-au impus în trei partide și una a fost remiză.

Prețurile biletelor:
PELUZA – 30 LEI
TRIBUNA 2, INEL 3 – 40 LEI
TRIBUNA 2, INEL 2 – 50 LEI
TRIBUNA 1, INEL 3 – 50 LEI
TRIBUNA 2, INEL 1 – 60 LEI
TRIBUNA 1, INEL 2 – 75 LEI
VIP 3 – 150 LEI
VIP 2 – 200 LEI
VIP 1 – 250 LEI

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed