‘Dai cu tunul şi nu găseşti’. Gigi Becali nu s-a mai abţinut. Ce a putut să spună despre Radu Drăguşin

‘Dai cu tunul şi nu găseşti’. Gigi Becali nu s-a mai abţinut. Ce a putut să spună despre Radu Drăguşin. Latifundiarul din Pipera este entuziasmat de evoluţia fundaşului din meciul cu Lituania.

Radu Drăguşin a marcat un gol cu Cipru, dar a fost şi la originea golului marcat de Denis Drăguş cu Lituania.

Gigi Becali nu s-a mai abţinut

Evoluţia fundaşului de la echipa naţională nu l-a lăsat indiferent pe Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera este convins că Radu Drăguşin va prinde un transfer uriaș, după rezultatele obținute de România în Liga Națiunilor. Patronul de la FCSB a avut doar cuvinte de laudă la adresa acestuia, conform fanatik.ro.

Patronul de la FCSB a transmis că în viitor, fundașul naționalei va fi vândut pe suma uriașă de 100 de milioane de euro. Asta ținând cont și de vârsta pe care o are, de 22 de ani.

De asemenea, Gigi Becali a transmis că Radu Drăgușin și-a demonstrat calitățile ofensive la faza din minutul 65. Patronul de la FCSB a remarcat pasa superbă pe care acesta i-a dat-o lui Dennis Man. „(N.r. Despre Radu Drăgușin) Îl vor vinde cu 100 de milioane, e tânăr. Ce dacă e fundaș, fundaș nu găsești, dai cu tunul și nu găsești. 100% va pleca pe 100 de milioane de euro. Lasă cursa de la gol, a făcut-o, dar pasa pe care a dat-o, lui Man, în față. Pasă de atacant, de număr 10”, a declarat Becali, conform sursei citate.

România este lider în grupa de Liga Națiunilor, cu maximum de puncte, după primele patru meciuri jucate. Pe 15 noiembrie, „tricolorii” vor înfrunta Kosovo. Dacă vor reuși să câștige, elevii lui Mircea Lucescu sunt siguri de faptul că vor câștiga grupa.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed