Vestea momentului pentru Gigi Becali! Jucătorul rivalei din Superliga a spus clar. Dezvăluiri despre venirea la FCSB

Vestea momentului pentru Gigi Becali! Jucătorul rivalei din Superliga a spus clar. Dezvăluiri despre venirea la FCSB. Latifundiarul din Pipera îl doreşte pe portarul celor de la Petrolul, Lukas Zima.

Portarul a aflat de oferta de la Gigi Becali şi a spus da pe loc. Cei de la FCSB îl doresc de mai multă vreme pe lista de transferuri.

Vestea momentului pentru Gigi Becali!

Mutarea se va produce în pauza competițională din iarnă. Asta dacă Gigi Becali va reuși să satisfacă pretențiile financiare ale Petrolului. Chestionat în legătură cu posibila mutare la FCSB, Zima nu a ezitat să afirme că ar accepta fără să stea prea mult pe gânduri. Totul depinde, însă, de modul în care vor decurge discuțiile dintre cele două cluburi.

„Să vină oferta bună şi pentru club iar eu sunt gata să lucrez şi cu Becali. Dacă o să aibă o ofertă bună pentru mine, iar clubul va accepta, voi merge acolo”, a declarat goalkeeperul, conform as.ro.

Nu se teme de eventualele critici ale lui Gigi Becali. „(n.r: Nu ţi-ar fi teamă de Gigi Becali, dacă ai merge acolo?) Nu cred. Am jucat 10 ani în Italia, când presiunea era mult mai mare decât aici”, a spus omul care a mai jucat la echipe precum Venezia, Perugia, Livorno și Genoa.

Deși roș-albaștrii și-au exprimat dorința de a-l transfera pe Zima pentru 250.000 de euro, Petrolul le-a transmis, prin vocea președintelui Claudiu Tudor, că nici nu concepe să-și piardă titularul dintre buturi în aceste condiții. S-ar putea ajunge la o înțelegere doar în schimbul unei sume cel puțin duble, conform gsp.ro.

„În acest moment, nu doar FCSB se interesează de Zima. Discuții mai sunt și cu alte cluburi din străinătate. Pentru prețul corect, orice jucător e de vânzare. Uitați-vă cum e la Farul. Hagi vinde orice jucător pentru suma corectă. Din asta trăim și îl vom vinde dacă prețul e corect.

Pot spune că Zima nu se poate vinde sub 500.000 de euro. El mai are contract cu noi un an și 8 luni. Și e un băiat de caracter, nu vor fi probleme”, a declarat oficialul ploieștenilor.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed