Adrian Mutu s-a dezlănţuit! Verdictul Briliantului după calificarea tricolorilor la EURO 2025. Ce se va întâmpla cu jucătorii lui Daniel Pancu

Adrian Mutu s-a dezlănţuit! Verdictul Briliantului după calificarea tricolorilor la EURO 2025. S-a aflat ce se va întâmpla cu jucătorii lui Daniel Pancu. Asta după ce România U21 a învins reprezentativa Elveției, scor 3-1, și s-a calificat la turneul final.

Adrian Mutu are încredere în băieţii lui Daniel Pancu. Spune că aceştia vor ajunge la naţionala mare, sub comanda lui Mircea Lucescu.

Adrian Mutu s-a dezlănţuit!

Adrian Mutu, care a condus naționala de tineret din ianuarie 2020 până în aprilie 2021, a fost prezent pe stadionul Giulești. S-a bucurat pentru calificarea tricolorilor mici la EURO 2025.

Mai mult, a spus clar. Naţionala lui Mircea Lucescu va câştiga grupa de Liga Naţiunilor cu victorii pe linie. ”A fost un meci frumos. Mi-a plăcut în general echipa, Ianis care a dat două goluri, Rareș Ilie, Louis Munteanu. Echipa a jucat bine în general. Nu mă așteptam să câștigăm așa lejer. Chiar dacă adversarul a jucat în 10, am meritat victoria.

Avem viitor. Felicitări băieților și lui Daniel Pancu și staff-ului său. Cred că naționala mare va termina cu victorii pe linie. Avem un lot mai valoros decât celelalte echipe. Probabil că acești băieți vor face pasul la echipa mare și le uresc succes”, a spus Adrian Mutu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed