Gică Popescu a dat verdictul! Ce le-a transmis tricolorilor după victoria cu Lituania. Obiectivul clar al naţionalei

Gică Popescu a dat verdictul! S-a aflat ce le-a transmis tricolorilor după victoria cu Lituania. Obiectivul clar al naţionalei după ce a învins cu scorul de 2-1 în Liga Naţiunilor. România are 12 puncte după 4 meciuri.

Gică Popescu e încântat de rezultate, dar atrage atenţia. România lui Mircea Lucescu trebuie să înveţe să câştige şi cu echipele mari.

Gică Popescu a dat verdictul!

Gică Popescu spune că declicul în cadrul lotului s-a produs la EURO 2024. Fostul căpitan al naţionalei este de părere că România avea nevoie de un astfel de moment pentru ca jucătorii să prindă încredere în propriul joc. Acesta a rămas cu picioarele pe pământ după victoria cu Lituania. Susține că „tricolorii” trebuie să se impună și în duelurile cu echipele mai bine cotate, conform as.ro.

„La primul gol contra Ucrainei, echipa națională a făcut declicul pe care noi îl așteptam de foarte mulți ani, așa cred. Avea nevoie de acest declic, am făcut-o cu Ucraina, când am dat primul gol. Pe acest val de încredere, am câștigat grupa și iată, parcursul care continuă cu aceste rezultate pozitive, lăsând la o parte nivelul adversarilor noștri, le dă încredere băieților noștri.

Nu vreau să ne emoționăm foarte mult după aceste rezultate, pentru că n-am întâlnit echipe nici măcar de a doua categorie, să creștem pas cu pas. Am bătut aceste echipe din urna a treia, să facem pasul următor, să-i batem pe cei din runda a doua. Și când vom fi în fața celor din prima rundă, să dăm examenul de maturitate și să batem și aceste echipe de prim rang.

Echipa a făcut un meci bun, a fost un rezultat muncit, la golul doi a fost un contraatac extraordinar, dus de Drăgușin, și golul de care îl așteptam de la Drăguș. Mi-era teamă să nu ne prindă pe contraatac, dar așezarea pe care am făcut-o cu acest bloc defensiv la 30 de metri nu le-a dat spațiile pe care, dacă le-ar fi avut, ne-ar fi pus probleme”, a declarat Gică Popescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed