Mihai Stoica s-a dezlănţuit! Jucătorul pe care l-a făcut praf în direct. Ce l-a nemulţumit la meciul cu Lituania

România s-a impus în fața naționalei Lituaniei, 3-1, în faza ligii UEFA Nations League! Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a criticat dur prestația lui Deian Sorescu, titularizat marți seară, de către Mircea Lucescu.

Jucătorul lui Gaziantep a fost utilizat pe postul de fundaș stânga. Nicușor Bancu, titularizat în mod normal pe aceeași poziție, a fost suspendat din cauza unui cartonaș galben încasat în partida cu Cipru.

Mihai Stoica s-a dezlănţuit!

Mihai Stoica este de părere că Sorescu a comis foarte multe greșeli pe plan defensiv. Mai mult de atât, oficial FCSB consideră că Lituania nu trebuia sa beneficieze de lovitura de la 11 metri din prima repriză.

„Patru meciuri, patru victorii. Prima victorie, de cinci stele în Kosovo, a doua de trei stele cu Lituania. Patru stele în Cipru şi acum e meciul în care am arătat poate cel mai puţin bine cu Mircea Lucescu, dar am avut 9-0 raportul de cornere, pe un teren prost, dar cu câţiva jucători care şi-au demonstrat limitele.

Mă doare să spun, să ajungi, Sorescu, în asemenea poziţii. Nu ai jucat fundaş stânga, dar ai jucat atacant lateral stânga în multe meciuri. Chiar să nu ai nicio idee acolo? Mulţi jucători cu erori personale, chiar şi cei din compartimentul defensiv!

Nu a fost penalty niciodată la Raţiu. Dacă ăsta este penalty, atunci nu mai înţelegem nimic din fotbal. Raţiu are probleme de plasament!”, a precizat, la Prima Sport, oficialul campioanei României.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed