Nicuşor Stanciu a dat verdictul! Ce probleme ne-a pus Lituania: ‘Adversarul joacă mai puţin fotbal’ + L-a atacat dur pe arbitru

Nicuşor Stanciu a vorbit despre problemele întâmpinate la meciul cu Lituania. Intervenția arbitrului la faza penalty-ului obținut de adversari l-a făcut pe căpitanul echipei naționale să îl atace pe centralul meciului.

România este tot mai aproape de Mondial. Tricolorii s-au descurcat de minune pe teren, în ciuda gazonului dezastruos, și au obținut cele trei puncte, care îi mențin pe primul loc în grupă.

Nicuşor Stanciu a dat verdictul! Ce probleme ne-a pus Lituania

Scorul de 2-1 cu Lituania, l-a făcut pe căpitanul României să își dorească și mai mult să câștige toate meciurile grupei.

Nicușor Stanciu are încredere în colegii săi și în puterile lor, și este convins că pe zi ce trece vor reuși să ajungă la o capacitate mult mai bună, la forma pe care Mircea Lucescu și-o dorește.

„Avem 4 victori din 4. Este ceea ce ne dorim, defapt, ne dorim să încheiem grupa cu maxim de puncte. Mai avem două meciuri în noiembrie și sperăm să facem 6 din 6.

Luptă grea, dar știam! Le-am spus băieților că va fi un meci oarecum asemănător cu cel din Ghencea,. Pentru că au suprafețe de joc cam la fel și e greu jocul cu o echipă mai puternică, fizic, care joacă cu multe mingi lungi. Se joacă mai puțin fotbal, dar este bine că reușim să câștigăm și astfel de meciuri. Este bine că vă arătăm și vouă că știm să luptăm și să suferim. Cred că suntem pe drumul cel bun. Cum a zis și Mister ‘Ne facem datoria să câștigăm aceste meciuri, pentru că suntem în Liga C’ și nu cred că ne este locul aici”.

„Au fost pe niște penalty-uri care nu ne avantajează”

„(nr. Discuțiile cu arbitrul) Mi s-a părut ciudat pentru că a fluierat mult prea repede și în timp ce vorbeam cu el, în timp ce aștepta, el zicea că e foarte sigur că Andrei Rațiu a vrut șă joace mingea intenționat cu mâna. Pe urmă a fost și chemat la VAR, chiar nu am reușit să văd faza, dacă a fost sau nu, după a venit decizia și nu am mai avut ce să facem.

Nu stiu dacă a fost mai greu, eu mă simt foarte bine, fizic. Încerc să mă simt la fel și în al doilea meci, chiar dacă au fost doar 2 zile, 3, de la meciul cu Cipru. Chestia este că ambele partide pe care le-am jucat cu Lituania au fost pe niște penalty-uri care nu ne avantajează. E neplăcut! Am știut și să suferim și să luptăm. Importante sunt cele trei puncte.

(nr. Ce își dorește Mircea Lucescu) Cred eu că din ce în ce mai bine, și o să fie și mai bine. De data aceasta au fost puțin mai multe zile la dispoziție, decât de obicei. Cred că am arătat în meciul cu Cipru ceea ce am lucrat și ce vrea dânsul de la noi. Azi am lucrat, am reușit să interpretăm cât mai bine în teren, ceea ce ne cere dânsul”, a declarat, potrivit Digi Sport Tv, Nicușor Stanciu după meci.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed